0729 88 44 45
Despre noi

Dece sa calatoriti cu noi ?

Va prezentam pe scurt cateva avantaje ale calatoriei cu zgr-tour.ro

Transport la adresa

Transportul se realizeaza DE LA ADRESA – LA ADRESA

Preturi mici

Oferim cele mai bune preturi de pe piata in raport cu serviciile oferite pentru clientii nostr

Reduceri

Clientii nostri vechi, grupurile de persoane si copii beneficiaza de reduceri ale costurilor de transport

Soferi profesionisti

Toti soferii nostri sunt atestati si lucreaza la un nivel profesionist .

Curse la destinatie cu microbuze moderne

Compania noastra, infiintata in anul 2016, ofera in prezent servicii de transport international de persoane pana la adresa pe ruta Romania –Austria – Germania, precum si alte servicii de transport intern si international.

Suntem o echipa de oameni cu multa experienta in domeniul transportului rutier. Soferii nostri sunt in permanenta instruiti sa respecte regulile de calatorie si de circulatie ale tarilor pe care le tranziteaza, astfel avem grija ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta

Zgr-Tour dispune de o flota proprie de autovehicule moderne – microbuze conduse de o echipa de conducatori auto profesionisti.

Managementul firmei este asigurat de o echipa dinamica, cu experienta in transportul de persoane, deciziile luandu-se dupa o amanuntita analiza a problemelor aparute.

Serviciile noastre oglindesc cu acuratete modul nostru de lucru si gradul de respect pe care il acordam clientilor nostri. Asa cum vom stii sa ne respectam clientii, oferindu-le cele mai bune servicii, tot asa vom castiga si stima lor.

Satisfactia clientului este indicatorul suprem al eficientei si eficacitatii noastre in incercarea de a oferi clientilor cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor lor.

….……………………

Oferim servicii de transport international pe ruta ROMANIA – GERMANIA  de o calitate ireprosabila pana la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Linia internationala de transport persoane, colete si autoturisme Romania – Germania este asigurata de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.

Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in activitatea de transport persoane, colete si autoturisme pe ruta Romania Germania.

In urma cu putin timp am achizitionat mai multe microbuze de ultima generatie  in vederea dezvoltarii activitatii si ridicarea calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.

Compania extinde ofertele intampinand colaboratorii cu noul serviciu de inchiriere autocare si microbuze pe rute nationale sau internationale

0729 88 44 45
. Partener Rotur.site - Creat De websic.net